Korfballers Quick '21 laten punten liggen

SNEEK - Na de goede start van de zaalcompetitie tegen KV Drachten verloren de korfballers van Quick '21 uit Oudega zaterdag in Sneek van De Waterpoort.

Quick 21 begon niet scherp aan de wedstrijd en stond binnen tien minuten achter met 7-1. Quick 21 kreeg iets meer controle op de wedstrijd en wist te rusten met een stand van 13-11. Na de rust kwam Quick 21 even op 13-12, maar De Waterpoort liep binnen een paar minuten uit naar 18-12. Quick 21 had vooral problemen in de rebound met de lange heren van De Waterpoort en de dames van De Waterpoort scoorden van afstand makkelijk. Aan het einde stond er 28-21 op het scorebord. Een verdiende overwinning voor De Waterpoort en voor Quick 21 was dit een kleine tegenvaller. Komend weekend mag Quick'21 zich opmaken voor de wedstrijd uit tegen Ritola.