Sânredenloop 2019 in Jistrum op 12 januari

JISTRUM - Op zaterdag 12 januari 2019 om 15.00 uur organiseert de voetbalvereniging Jistrum de traditionele Sânredenloop. In navolging van de voorgaande edities wordt er een route uitgezet van vijf en tien kilometer in en nabij het dorp.

De organisatie verwacht een groot deelnemersveld, gezien het geweldige succes van de laatste editie begin 2018. Na afloop, na een warme douche, kan elke loper genieten van een overheerlijke gratis kom snert met een broodje worst. Bij de inschrijving, vanaf 13.30 uur in de kantine, kan men loten kopen waarmee de organisatie na afloop vleespakketten verloot. Per categorie zijn er voor de eerste drie snelste lopers medailles te verdienen en de snelste loper op de 10 kilometer krijgt tevens de mooie wisselbeker mee naar huis.

De inschrijving voor de 'run' is
€ 2,00 voor elke deelnemer boven de 18 jaar, ben je nog geen 18 jaar dan betaal je dus geen inschrijfgeld. Inschrijven kan pas op de dag van dit evenement, voor meer informatie wordt verwezen naar de website: www.vvjistrum.nl. Het adres van de voetbalvereniging is: Fjildwei 8 in Jistrum.
Tevens staat de gezellige nazit van de middag in het teken van de jaarlijkse informele nieuwjaarsbijeenkomst van de voetbalvereniging, die het het zeventigjarig jubileum viert.