De band Black Suspenders speelt in Café Marktzicht.
De band Black Suspenders speelt in Café Marktzicht. Foto: Ingezonden

Black Suspenders in café Marktzicht

DRACHTEN - Zaterdag 8 december komt de band Black Suspenders naar café Marktzicht in Drachten.

Black Suspenders is een vierkoppige band, opgericht in 2015 en sindsdien is er gewerkt aan een gevarieerd repertoire. Snelle, opzwepende nummers afgewisseld met zo nu en dan wat rustiger muziek, om het publiek wat op adem te laten komen en vervolgens weer helemaal 'los te gaan', is 't kenmerk.

Black Suspenders kenmerkt zich door geheel eigen geluid

Het muziekgenre is originele rockabilly, country en rock 'n roll. Deze originele mix van de verschillende achtergronden van de bandleden zorgt ervoor dat Black Suspenders ook een geheel eigen geluid heeft. De nummers worden gespeeld op een pumpin', steady' authentieke maar ook eigen wijze.

De leden hebben, voor ze Black Suspenders vormden, in uiteenlopende bands gespeeld. Leadzanger Theunis speelde geruime tijd in een rockband en heeft een grote liefde voor de 'oude' muziek. Gitarist Albert speelt al sinds jaar en dag in uiteenlopende rockabilly bands.

Contrabassiste Elvira heeft in verschillende bands gespeeld die country, rockabilly, blues, '60's en '70's op het programma hadden staan en drummer Kees speelde in bands uiteenlopend van rock, '60's en '70's en blues. De aanvang is 20.30 uur.

Vrij entree. Contact: 06-46121512.