Uitvaartverzorgers Jouke Hoekstra en Hielke Meijer organiseren 15 december een uitvaartbeurs in Sumar.
Uitvaartverzorgers Jouke Hoekstra en Hielke Meijer organiseren 15 december een uitvaartbeurs in Sumar. Foto: Actief Media

Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra in
Sumar viert jubileum met uitvaartbeurs

SUMAR - Zaterdag 15 december is er een uitvaartbeurs, van 13.30 tot 17.30 uur in dorpshuis De Kamp in Sumar. Organisator is Jouke Hoekstra uit Sumar, die zo het 12,5 jarig bestaan van zijn onderneming viert.

"Een uitvaartbeurs is niet origineel, maar het dient wel een maatschappelijk belang", zegt Jouke Hoeksta. "Rondom afscheid en uitvaart bestaan vele mogelijkheden. Verstandig om na te denken wat je later wilt, of juist niet."

De beurs is laagdrempelig opgezet. Vijftien bedrijven presenteren zich. "Organisaties met wie wij samenwerken omdat ze betrouwbaar zijn en nabestaanden vooropstellen." De volledige lijst met deelnemers staat volgende week in deze krant.
Op de beurs is ook aandacht voor de dodelijke erfelijke ziekte Huntington, een ziekte met de symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. "Van dichtbij maak ik mee wat dit doet met de patiƫnt en familie", vertelt Jouke. "Donaties zijn welkom om onderzoek te financieren dat genezing binnen tien jaar mogelijk moet maken."

Jouke Hoekstra heeft zijn bedrijf de aflopen jaren zien groeien, daarom kwam Hielke Meijer uit Burgum per 8 oktober bij hem in dienst. Beiden helpen nabestaanden op een rustige, nuchtere en betrokken wijze. Iedereen mag een beroep doen op hun dienstverlening. Het maakt niet uit of iemand wel of niet verzekerd is of lid is van een uitvaartvereniging.

Uitvaartverzorging Jouke Hoekstra | 0511-482444 | www.joukehoekstra.nl