Opnieuw Messychurch na geslaagde start

SURHUISTERVEEN - Na een succesvolle startbijeenkomst vindt op zaterdagmiddag 8 december de tweede Messychurch-bijeenkomst plaats in het V.O. Surhuisterveen, Langelaan 18.

Vanaf 16.30 uur kan men binnenlopen voor een warm drankje met wat lekkers en meedoen aan de verschillende activiteiten, zoals het maken van kerststukjes en kerstkaarten of stenen beschilderen.

Daarnaast kan men deelnemen aan diverse spellen, is er een proefjestafel en nog meer. Vanaf 17.30 uur kan men samen genieten van een warm buffet, waarna om 18.30 uur de Messychurch wordt afgesloten. De entree is gratis. Wat is eigenlijk Messychurch? Je leeft je leven. De weken vliegen soms voorbij. Met school, werk, je gezin, je sport. Messychurch geeft je eens in de maand een leuke zaterdagmiddag om even stil te staan bij het leven.

Het wil je helpen na te denken over levensvragen. Het is voor jong en oud, gelovig en niet gelovig.

Messychurch is voor jong en oud, gelovig en niet gelovig

Messychurch Surhuisterveen wil jong en oud door middel van sport, spel, muziek, creativiteit en gezamenlijk eten meer dan het alledaagse laten beleven. Check Facebook en Instagrampagina messychurchsurhuisterveen.