Dringend gastvrouwen/heren gevraagd

DRACHTEN - Het gaat goed met Inloophuis 't Centrum in Drachten, waar bezoekers al bijna negen jaar wekelijks op zaterdagmiddag terecht kunnen voor een kopje koffie, een praatje en een spelletje.

Tevens wordt er twee keer in de maand een warme maaltijd geserveerd. Helaas moesten enkele gastvrouwen bedanken om persoonlijke redenen. Om dit goede werk te kunnen voortzetten, zou het mooi zijn, als het aantal gastvrouwen en gastheren kon worden uitgebreid. Zo kunnen de bezoekers goed blijven worden ontvangen.

Wie het leuk vindt om enkele keren in het jaar op een zaterdagmiddag als gastvrouw of gastheer te fungeren van Inloophuis 't Centrum, kan contact opnemen met een van de onderstaande personen. Ook voor meer informatie kan men hier terecht. Samen kan er dan voor worden gezorgd dat de bezoekers warm welkom blijven in het inloophuis.

Elke zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur

Inloophuis 't Centrum is gevestigd in de achterzaal van de Grote Kerk aan de Drift hoek Zuidkade in Drachten en elke zaterdagmiddag open van 14.00 tot 17.00 uur, bij een maaltijd tot 19.00 uur.

Voor informatie of opgave: René Klaassen, 06-11223372, renegeaklaassen@gmail.com of Anna vd Meer, 06-18462427, diaconaalwerker@pgdrachten.nl.