Teake van der Meer komt naar Holwerd

HOLWERD - Nog één keer Teake, nog één keer ouderwets gezellig met elkaar lachen om de 'smoute' verhalen van deze 82-jarige Fryske caberatier.

Teake van der Meer heeft heel veel jaren op de planken gesleten en is al heel lang de beste en meest gevraagde conferencier van Friesland. Met zijn unieke gave het publiek te boeien en mee te voeren in ontzettend droge en hilarische situaties.

Maar nu stopt hij er mee en doet uiteraard ook Holwerd voor de laatste keer aan. In 'Noch ien kear' speelt Lytse Teake zijn mooiste hilarische typetjes waarin iedereen wel iemand herkent en de meest komische sketches uit zijn 50-jarige loopbaan.

De voorstelling is 8 december in het MFA De Ynset in Holwerd. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via info@mfa-holwerd.nl of www.mgtickets.nl. Telefonisch kan ook op nummer 0519-562424. Kaartjes kosten €6,00 in de voorverkoop en €8,50 bij de kassa. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Kerstmarkt Burgum

BURGUM - Na het overweldigende succes van vorig jaar, wordt ook dit jaar Kryst yn Burgum met een gezellige kerstmarkt georganiseerd in het Burgumer centrum, en wel op zaterdag 15 december van 11.00 uur tot 17.00 uur. Er is nog plaats voor standhouders! Geef je op via kerstmarktburgum@outlook.com. Ook voor meer info. Wacht niet te lang, want vol = vol!