Verlies V en V tegen Harich

HARICH - De korfballers van V en V uit Garyp verloren zaterdag van Harich. De ruststand was 11-11.

De eerste helft was erg aantrekkelijk. Beide ploegen streden voor elk doelpunt en er werd goed verdedigd. Harich scoorde steeds als eerste een doelpunt, maar kon door goed spel van Vlug en Vaardig geen gaatje slaan. Na de rust was het de ploeg van trainer Ron Berkenbosch die als eerste het voortouw neemt, Pieter de Jong maakte het eerste doelpunt na de rust. Harich kon makkelijk bijblijven, het werd 14-14. Toen ging er iets mis bij de formatie van Vlug en Vaardig, Harich wist uit te lopen naar 19-14. Knappe afstandsschoten vliegen de Garypers om de oren. Remco Schraa bracht met twee doelpunten de ploeg weer wat dichterbij Harich. Harich bleef rustig en wist de korf nog een aantal keer te vinden. Dit resulteerde in een 26-18 eindstand.