Lisanne Kempe beslist zaalvoetbalderby

DRACHTEN - De zaalvoetbalvrouwen van Drachtster Boys/HR Piping beslisten vrijdag pas in de slotfase de wedstrijd tegen Avanti/ontdekhetwad.nl

De goals vielen in deze Friese derby in de tweede helft. Drachtster Boys/HR Piping zette veel druk, wat resulteerde in de 1-0 uit een ingestudeerde corner. Jessie Prijs maakte het doelpunt op aangeven van Lisanne Kempe. Nog geen twee minuten later werd de stand weer gelijk getrokken door Marije Procee die een vrije trap keihard achter keepster Anna Reitsma schoot. Daarna scoorde Avanti 1-2. Met nog drie minuten op de klok draaide Lisanne Kempe weg bij haar tegenstander en schoot met links diagonaal in de verre hoek; 2-2. Even later scoorde Kempe met nog twee minuten te spelen de winnende treffer voor Drachtster Boys: 3-2.