ONT op alle fronten afgetroefd door Kollum

OPEINDE - In de categorie 'kansloze nederlagen' hoort het 0-2 verlies van ONT tegen Kollum zéker thuis. De boost die de overwinning vorige week tegen koploper Leovardia had kunnen geven werd door Kollum weggeblazen.

Kollum liet er vanaf het begin geen gras over groeien wat de bedoeling was. Met snelle combinaties werd ONT onder druk gezet en bij balbezit van ONT kreeg de thuisploeg geen tijd om even lekker op te bouwen. En toch was de eerste kans voor ONT. Dennis Bakker dacht aan scoren, maar werd de voet dwars gezet. Kollum creëerde veel kansen, maar had een strafschop nodig om op voorsprong te komen. Ruben Markes faalde niet vanaf elf meter. De inzet van ONT was prima, maar Kollum was gewoon een maatje te groot. Voetballend beter, met automatismen, kortom alle credits gingen naar Kollum. Vijf minuten na rust vergrootte Kollum de voorsprong naar 0-2 door een doelpunt van Gerard Van Zonneveld.