Trainersnieuws

SURHUISTERVEEN – Mark Bosma heeft zijn contract bij 't Fean '58 met nog een seizoen verlengd. Bosma en assistent Minno van der Werff, ook hij blijft, voerden met succes een verjonging door. Het vlaggenschip van de Feansters staat momenteel op de zesde plaats in de tweede klasse.

ROTTEVALLE - VV Rottevalle heeft ook voor het seizoen 2019- 2020 Ronald Bosma als hoofdtrainer voor de A-selectie vastgelegd. Ronald Bosma is bezig aan zijn eerste seizoen bij VV Rottevalle dat momenteel op de tweede plaats staat in de vierde klasse B van het zaterdagamateurvoetbal. Ook de trainer van de B-selectie, het tweede elftal, Cornelis Bosma heeft zijn contract met een seizoen verlengd.

BUITENPOST - Jasper Bouma (34) uit Burgum wordt met ingang van het nieuwe voetbalseizoen hoofdtrainer bij VV Buitenpost. Hij komt over van BCV, waar hij bezig is aan zijn derde seizoen als coach.

HARKEMA - In goed overleg besloten de Technische Commissie van Harkema-Opeinde en hoofdtrainer Willem Schokker het lopende contract niet te verlengen. Dat betekent dat er na dit seizoen een einde komt aan het driejarig verblijf van de oefenmeester in Harkema.

RYPTSJERK - Het bestuur van VV Rijperkerk en hoofdtrainer Douwe Zondervan besloten aan het eind van het huidige seizoen een punt te zetten achter de samenwerking. Op dit moment staat Rijperkerk in de subtop van de derde klasse.