Workshop zeefdrukken op textiel in Blije

BLIJE - Op zaterdag 1 december kun je meedoen aan een feestelijke workshop zeefdrukken op textiel in het atelier van Kleine-Lijn, ambachtelijke katoendrukkerij aan de Stationsweg 29 in Blije.

In deze workshop krijgen de deelnemers een inkijk in de wereld van de ambachtelijke katoendrukkerij.

Na een korte inleiding gaan de deelnemers direct aan de slag. Met deze workshop maak je kennis met het ambacht van stof bedrukken, door middel van de zeefdruktechniek.

Zelf dingen maken staat volop in de belangstelling. Denk aan het breien, vilten, pottenbakken, brood bakken en noem maar op.

Het is populair onder een steeds groter publiek. In het atelier krijgt u de basis van het zeefdrukken uitgelegd en maakt u een eigen ontwerp op een van de producten. Er wordt gewerkt met 'ready-to-print' zeefdrukramen.

Er is een breed assortiment textiel waaruit u zelf mag kiezen. Bijvoorbeeld schorten, sloven, shawls, tafellopers en servetten. Deze producten kunt u naar eigen keuze aanschaffen.

Creatief met zeefdrukraam

Vervolgens neemt u zelf het zeefdrukraam ter hand en gaat u creatief aan de slag. De aanvang is 13.30 uur en de kosten van deelname zijn 35 euro.

Bel of mail voor opgave en meer informatie naar Atelier Kleine-Lijn.

Mobiel 06-29 173 519 / emailadres info@kleine-lijn.nl