Op 2 december is er een platen- en cd-markt in Iduna.
Op 2 december is er een platen- en cd-markt in Iduna. Foto: Ingezonden

Blues en Brewsfestival en platen en cd's

DRACHTEN - Zaterdag 1 december kunnen bluesliefhebbers en bierfijnproevers hun hart ophalen tijdens het Blues & Brews Festival in Poppodium Iduna in Drachten van 16.00 tot 00.00 uur.

Tijdens dit festival wordt de blues- en rootsliefhebber op zijn wenken bediend met muziek van het Britse bluesrocktrio Wille and the Bandits, Dutch Blues Award Winnaar The Dynamite Bluesband, de heerlijke mix van folk, country en blues door Jay- Roon & The Loose Ends, de rauwe eigenzinnige countryblues en americana van Jack Bottleneck en bluesrockers The Electric Hollers. En dat allemaal onder het genot van een speciaal biertje; naast mede-organisator bierbrouwerij Noarder Dragten presenteren diverse bierbrouwerijen uit alle windstreken van Nederland diverse soorten zelfbereid gerstenat. Bij goed bier hoort natuurlijk goed eten, dus ook voor heerlijke hapjes wordt gezorgd.

Zondag 2 december verandert Poppodium Iduna van 11.00 tot 17.00 uur in een heuse platen- en cd-markt. Al jaren zijn er geen platenzaken meer in Drachten aanwezig, dit is dus de ultieme kans om een middagje te snuffelen tussen duizenden lp's, cd's en singles op deze gratis toegankelijke platen- en cd-beurs in. Handig om nog even een muzikaal Sinterklaas en/of kerstcadeautje te scoren. Het aanbod zal groot en gevarieerd zijn en wordt aangeboden door diverse professionele verkopers.