Show volièrevereniging De Nachtegaal

MARRUM - Van 22 tot en met 24 november organiseert volièrevereniging De Nachtegaal haar jaarlijkse clubshow in het dorpshuis De Nije Tille aan de ringweg 21 te Marrum.

Bijna 350 vogels, van diverse pluimage en kleurstellingen, zullen door de leden van de volièrevereniging worden tentoongesteld. Diverse soorten zoals Kleur- en Postuur Kanaries, Zebravinken, Australische Prachtvinken, Gouldamadines, Bastaarden, Kleur- en Standaard Grasparkieten, Agaporniden, Bourkeparkieten, en Valkparkieten maken onderdeel uit van de tentoongestelde vogels.

Landelijk opvallend, maar voor de vereniging inmiddels erg gewoon, zijn altijd het hoge aantal jeugdvogels die worden ingestuurd door een mooi aantal jeugdleden. Dat bewijst dat de jeugd deze vogelhobby erg leuk vindt. Dit is voor de vereniging natuurlijk een goede basis voor een verder bestaan. Volièrevereniging De Nachtegaal is dan ook de vereniging met de meeste jeugdleden in Friesland. Iets om trots op te zijn.

De Nachtegaal is blij met de
vele jeugdleden

De openingstijden van de show zijn: donderdag 22 november 19.30 uur opening en bekendmaking/huldiging van de Kampioenen, donderdag 22 november van 20.00 tot 22.00 uur, vrijdag 23 november van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 24 november van 10.00 tot 15.00 uur. De entree is gratis.