WTOC en Harkema-Opeinde onbeslist

OUDWOUDE - WTOC en VV Harkema-Opeinde hielden elkaar zaterdag in evenwicht met 2-2.

Het was voor de eerste keer dat de ploegen in competitieverband tegen elkaar speelden. WTOC was gebrand op een overwinning om aansluiting met de top te houden. Harkema nam de leiding. Sake Kooistra kon ongehinderd raak schieten: 0-1. Wel even een domper voor de thuisploeg. De rug werd gerecht en de aanval gezocht. Er was redelijk veel balbezit maar geen kansen op een doelpunt. Plotseling kreeg Jelmer de Boer een kans die hij benutte en bij bracht WTOC vlak voor rust op gelijke hoogte: 1-1. De tweede helft was veel aantrekkelijker. Berend Jan Prins verschalkte doelman Anne Hoeksma met een penalty: 2-1. Het was zijn honderdste competitietreffer voor WTOC. Wilbert Huitema bepaalde voor Harkema de eindstand op 2-2.