Trainer VV Anjum

ANJUM - Voetbalvereniging Anjum en hoofdtrainer Theo de Vries besloten in goed onderling overleg om na het lopende seizoen afscheid van elkaar te nemen.

Theo de Vries werd in november 2016 aangesteld als vervangend hoofdtrainer bij V.V. Anjum nadat toenmalig hoofdtrainer Wichard de Haan te kennen had gegeven om wegens gezondheidsredenen te stoppen. Onder leiding van Theo de Vries heeft Anjum 1 zich ieder seizoen kunnen handhaven in de derde klasse en hoopt deze doelstelling ook dit seizoen te kunnen bewerkstelligen. Het bestuur van V.V. Anjum kijkt in de afgelopen jaren terug op een prettige samenwerking met Theo de Vries en wenst hem heel veel succes met het vinden van een nieuwe club.

Buitenpost verliest

NIJKERK - Sneu verlies voor VV Buitenpost zaterdag in Nijkerk. Lange tijd leek het duel geen winnaar op te leveren, na een zeer sterke eerste helft van Sparta Nijkerk en de beste kansen via Rolf Dijk voor Buitenpost in de tweede helft. Twee minuten voor tijd scoorde de hoog geklasseerde thuisploeg het enige doelpunt. "Echt zuur. Ons rendement moet omhoog", aldus Buitenpost-trainer René van der Weij. Hij zag een wedstrijd met twee gezichten. "De eerste helft een oppermachtig Sparta Nijkerk met veel beweging in de ploeg, een zeer dynamisch middenveld en snelle vleugelaanvallers. Ik denk dat we een hele goede tweede helft speelden en de beste kansen creëerden die Rolf Dijk moest afmaken."