Jan en Klaasje Grijpstra in de showroom. Inzet: het 
bedieningspaneel en de pelletkorrels in de kachel.
Jan en Klaasje Grijpstra in de showroom. Inzet: het bedieningspaneel en de pelletkorrels in de kachel. Foto: Klaas Rozema

Duurzaam verwarmen met een
pelletsysteem van Green Fire Eco

EE - Jan en Klaasje Grijpstra startten een aantal jaar geleden met hun bedrijf Green Fire Eco, nadat ze zelf een pelletkachel aan hadden geschaft. Ze zagen hun energieverbruik fors dalen en werden enthousiast over deze manier van verwarmen.

Klaasje Grijpstra: "Destijds kende nog bijna niemand de pelletkachel en wist men niet hoeveel energie ermee te besparen viel. Wij werden hier zo enthousiast over dat we iedereen hier bekend mee wilden maken, daarom zijn we ze gaan verkopen."

Inmiddels is de populariteit van pelletkachels enorm gestegen. Green Fire Eco is eveneens snel gegroeid en heeft de laatste jaren al vele klanten voorzien van verschillende soorten pelletkachels. Klanten krijgen voor de pelletketel, de vrijstaande pelletkachel en de pelletkachel op cv subsidie van minstens € 500,00 en maximaal € 2500,00. Wat veel mensen niet weten is dat er ook een subsidie van maar liefst 70 procent geldt op de zonneboiler, die te combineren is met de pelletkachel. Hierbij neemt de zon het verwarmen over van de kachel. "Wij krijgen veel klanten in onze showroom die graag helemaal van het gas af willen, en duurzamer willen stoken. Dan is de pelletkachel met zonneboiler een uitstekende optie. In onze showroom kan men alle soorten pelletkachels bekijken. Deze zijn bij ons brandend te zien. Ook hebben wij diverse vrijstaande kachels, waarvan een aantal brandend te zien zijn. Stap gerust eens binnen."

Tibsterwei 20 EE | info@greenfireeco.nl
www.greenfireeco.nl | 06-28422180