Comfortabel de wintermaanden doorkomen? Medipoint weet er alles van.
Comfortabel de wintermaanden doorkomen? Medipoint weet er alles van. Foto: Ingezonden

Ervaar hoe Medipoint het voor u thuis
nog comfortabeler kan maken

DRACHTEN - Medipoint organiseert op vrijdag 30 november de Comfortdag in de Medipoint winkel aan de Jade 32 in Drachten. Tussen 10.00 en 16.00 uur kunnen bezoekers ontdekken welke mogelijkheden er zijn om het thuis zo comfortabel mogelijk te maken. Neem eens plaats in een sta-opstoel, probeer onze bedden en matrassen of woon een lezing bij. Bovendien profiteert u van hoge kortingen op diverse producten.

De wintermaanden breken aan en dan zijn we meer binnen dan buiten. U wilt het dan graag gezellig maken, goed zitten met uw favoriete boek of TV/programma en lekker kunnen slapen op een goed matras. Misschien hebt u een hulpje nodig om boven aan de trap te komen. Ontdek tijdens de Comfortdag hoe wij u daarbij kunnen helpen. Vanaf 10.00 uur is iedereen uitgenodigd om langs te komen en familie, vrienden of buren mee te nemen. Medipoint zorgt dat de koffie klaarstaat.

Er worden verschillende lezingen gegeven door specialisten. Zo geeft een zitspecialist van Wellco een lezing over het belang van een goede zithouding en vertelt een slaapspecialist van Deron over de mogelijkheden en effecten van een goede matras en bedbodem. De Medipoint Thuisservice praat u bij over de traphulpen die ingezet kunnen worden als u thuis de trap niet meer goed op of af komt. Gedurende de dag is er deskundig en persoonlijk advies te verkrijgen over alle producten, en zijn deze uitgebreid te testen.

Medipoint winkel, Jade 32, Drachten | 088-1020100 | www.medipoint.nl/comfortdag