Johannes van Kammen en Herwin van der Meer, keukenadviseurs bij IJtsma Livingworld.
Johannes van Kammen en Herwin van der Meer, keukenadviseurs bij IJtsma Livingworld. Foto: Actief Media

Ook Black Friday bij IJtsma Livingworld

OPENDE - Profiteer deze hele week nog van Black Friday-deals bij IJtsma Livingworld. "Wij doen mee", zegt Heine van der Meer. "Er zijn diverse leuke kortingsacties."

IJtsma Livingworld is een van de grootste woonwinkels van het Noorden. Het grote pand langs De Skieding, tussen Surhuisterveen en de A7, is niet te missen. Op 15.000 vierkante meter vind je alles met betrekking tot wonen, slapen en keukens. "Service is de beste reclame."

IJtsma Livingworld is een totaalwinkel die haar klanten van A tot Z ontzorgt. "Via ons atelier kunnen klanten worden begeleid in kleur- en stijladvies met betrekking tot vloeren, gordijnen, meubels en keukens. Ook komen we voor interieuradvies vrijblijvend bij u thuis."
Op de afdeling 'wonen' toont de showroom meubels en accessoires in uiteenlopende stijlen, een combinatie van landelijk en industrieel. "We hebben ook keukens", vertelt zoon Herwin van der Meer, samen met Anthon en Johannes werkzaam op de keukenafdeling. "Op de beddenafdeling is eveneens volop keus: van kwaliteit voor budgetprijzen tot topmerken als Avek en M-line. "Deze week ontvangt men gratis voetverwarming bij aanschaf van een Avek-bed. Het is één van de acties in het kader van Black Friday. Vind er meer in de advertentie elders in deze krant, op www.ijtsma.nl en in de winkel."

Bekijk via de app de commercial van IJtsma Livingworld. "Rondlopen in onze winkel betekent altijd feest." - IJtsma Livingworld |
De Wending 2, Opende | www.ijtsma.nl |