Ook komende zondag is er weer een 
vlooienmarkt in Drachten.
Ook komende zondag is er weer een vlooienmarkt in Drachten. Foto: ActiefMedia

Vlooienmarkt in Fries Congres Centrum

DRACHTEN - Zondag 25 november is er een vlooienmarkt in het Fries Congres Centrum in Drachten. Alle standplaatsen zijn bezet.

De grote hal van het Fries Congrescentrum komt bomvol tweedehandspulletjes te staan. Deze snuffelmarkt met tweehonderd standplaatsen is erg in trek bij het sneuperspubliek. Van heinde en ver komt men naar Drachten.

De markttijden zijn van 9.30 tot 17.00 uur. U kunt de hal vinden in Drachten West. Vanaf de grote rotonde met fietsbrug volgt u de richtingbordjes: Oprijlaan 3.

Standhouders kunnen alvast boeken voor de volgende markt op 27 januari en/of 31 maart 2019. Een plaats reserveren voor de markt op 16 december in Gorredijk kan ook. Bekijk de zwart/wit advertentie deze week in Weekblad Actief (kiwomarkten.nl).

Blindenpoppenkast

FEANWALDEN - Otto van der Mieden, directeur-conservator van het Poppenspe(e)lmuseum in het Gelderse Vorchten, realiseerde speciaal voor blinden en slechtzienden – maar ook voor jonge en oudere zienden – de reizende tentoonstelling 'Een kijkje in de poppenkast'. Deze expositie is in De Schierstins in Feanwâlden te bekijken van 12 tot en met 27 januari 2019 www.poppenspelmuseumbibliotheek.nl