Derde editie Warm Winterlichtavond

OPEINDE - Donderdagavond 22 november om 19.00 uur wordt voor de derde keer een 'Warm Winterlichtavond' georganiseerd voor inwoners van de gemeente Smallingerland op de begraafplaats Wâldhôf in Opeinde, van 19.00 tot 20.15 uur.

Doel is het bemoedigen van mensen die een naaste hebben verloren in een tijd die voor hen ligt (decembermaand). Een periode die juist als je het over verlies en gemis hebt voor mensen dikwijls extra zwaar is. 'Warm Winterlicht' geeft de ruimte om te gedenken en stil te staan bij de mensen die we missen, maar ook om elkaar te ontmoeten, in verbondenheid voelend de warmte die we elkaar ook kunnen geven.

De klokkenstoel op de begraafplaats zal deze avond een prominente rol spelen, maar ook zullen er kaarsen drijven in het water van de begraafplaats. Een deel van de begraafplaats wordt sfeervol verlicht en er zijn verschillende warmte- en belevingsplekken ingericht.

Er worden troostgedichten voorgedragen, en natuurlijk wordt deze avond omlijst met muziek. De ontvangst zal zijn onder het genot van een kopje koffie of warme chocolademelk in de aula van crematorium Wâldhôf.

Na afloop is er voldoende gelegenheid om met elkaar ervaringen te delen in de koffiekamer van het crematorium.

Online aanmelden kan via www.crematoriumwaldhof.nl of bel naar crematorium Wâldhôf op 0512 - 366360 (op werkdagen van 9.00 tot 16.30 uur).