Expositie Johan Meeske in Wergea

WERGEA - In Atelier III aan de Skuorre 3 in Wergea is de Najaarsexpositie Johan Meeske - aquarellen te zien van 24 november tot en met 23 december 2018.

De officiƫle opening van deze expositie is zaterdag 24 november om 15.00 uur. Johan Meeske (1950) is lid van de Noordelijke Aquarellisten en van de Nederlandse Vereniging van Zeeschilders. Zijn aquarellen zijn groot van formaat, vlot, direct en op een gedreven manier op papier neergezet, zoals waterstromen door een dal, de eindeloosheid van een kustlijn. Meeske behoort tot de categorie van de spontane schilders. In zijn 'ruige' werk wordt de kracht van waterverf en zijn liefde voor het landschap op een prachtige manier zichtbaar. Openingstijden tijdens de expositie: vrijdags en zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en op afspraak.

Verkoopmiddag

AUGUSTINUSGA - Woensdag 28 november organiseren de Froulju fan Doe en No weer hun jaarlijkse verkoopmiddag in het Tsjerkegebouw aan het Abrahamsplein. Het begint om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Een deel van de opbrengst wordt geschonken aan de vereniging 'De Zonnebloem' afdeling Achtkarspelen.