Ladiesnight, 30 november, Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Op 30 november 2018 zal er een Ladiesnight plaatsvinden in Surhuisterveen. Dit keer in De Lantearne in van 19.00 tot 22.00 uur. Entree is gratis en de eerste 25 bezoeksters ontvangen bij binnenkomst een goodiebag.

Na het succes van de voorgaande edities in diverse plaatsen in Regio Friesland, willen wij graag alle vrouwen uit Surhuisterveen en omstreken uitnodigen om te komen genieten van een heerlijk avondje uit. Een avondje voor vrouwen alleen. Op deze avond zullen een 15 verschillende bedrijven zichzelf presenteren met alles wat een vrouw zich zou kunnen wensen. Hierbij kunt u denken aan mode, sieraden, lifestyle, lingerie en uiteraard ook niet te vergeten een heerlijk hapje en drankje.

Op deze avond kunt u op uw gemak verschillende lokale ondernemers ontmoeten en kennismaken met hun producten en diensten. Er zullen bedrijven aanwezig zijn die u kunnen informeren over uw huid, u kunnen helpen aan de leukste producten om te kunnen hobbyen maar ook die u van alles kunnen vertellen over de Essentiele Olien van Do Terra. Ook een leuk lingeriesetje is op deze avond te scoren bij een van de standhouders.

Uiteraard hoeft u de catering zeker niet te vergeten. De locatie zal zorgen voor
koffie, thee, fris en wijn terwijl u lekker even plaatsneemt in het restaurant/café.

Kortom een aantal goede redenen om vrijdag 30 november 2018 eens te komen kijken op de Ladiesnight in Surhuisterveen.

Zien wij u ook?