Jansma Wonen  heeft vele oplossingen voor stijlvolle
raamdecoratie.
Jansma Wonen heeft vele oplossingen voor stijlvolle raamdecoratie. Foto: Ingezonden

Jansma Wonen tip: raamdecoratie
zonder schroeven of boren!

HURDEGARYP - Binnenzonwering en horsystemen op maat. Op de warme zomerdag de zon weren of met deze dagen de kou buiten houden? Of de laagstaande winterzon uit je televisie houden? Jansma Wonen regelt het allemaal voor je.

Binnenzonwering is er in allerlei vormen: horizontale of verticale lamellen, plissé of duette's, rolgordijnen en shutters. Allemaal zijn ze er in verschillende kleuren en materialen. En ze zijn te gebruiken in bijna alle situaties en ruimtes. Zelfs in ronde en trapezium ramen. Jansma Wonen levert natuurlijk de meest vooruitstrevende en toonaangevende merken op het gebied van kwaliteit, service, innovatie en duurzaamheid. Zoals Luxaflex®, CopaHome, Unilux en Keje.
Zo heeft Keje de 'Splendid' ontwikkeld. De Splendid is een uniek raamdecoratieproduct in een aluminium frame, dat door middel van magneetband en staalband zonder boren of schroeven op het kozijn gemonteerd wordt. Het product is geschikt voor alle soorten kozijnen. De Splendid is leverbaar met duette en plissé stoffen. Door het unieke vergrendelingssysteem en de geïntegreerde trekbalken is de Splendid makkelijk te bedienen. Ook is de Splendid leverbaar met rolgordijnstof en 25 mm horizontale jaloezieën. Dit product is ook leverbaar met een horsysteem. De adviseurs van Jansma vertellen je graag over de mogelijkheden. Dat kan in de winkel, maar ook in jouw woon- of werksituatie. Daar kan Jansma de situatie beter inschatten en met passende oplossingen komen. Neem eens kijkje op het winkelplein van Hurdegaryp.
www.jansmawonen.nl | 0511-477752