Geen winnaar bij ONT - VIOD: 1-1

OPEINDE - Na negentig minuten stond er een 1-1 eindstand op het scorebord bij de voetbalwedstrijd ONT tegen VIOD Driesum in de derde klasse zaterdag. Dat had ook anders kunnen zijn.

ONT vergat in het begin van de wedstrijd te scoren en beide teams hadden in de eindfase van de wedstrijd kansen op de overwinning. In blessuretijd verzuimde zowel ONT als VIOD de trekker over te halen.

De historie van ONT thuis tegen VIOD verhaalt over louter overwinningen van ONT. Over vier wedstrijden sinds het seizoen 2010/2011 zeggen doelcijfers van 20-2 ook genoeg. Hoe anders was deze ONT - VIOD. Een heel dikke overwinning voor ONT zat er niet in, maar een voorsprong in het begin van de wedstrijd had wel gekund. ONT liet dat na en keek bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. Roelof van der Veen scoorde na een ongelukkige situatie in de ONT achterhoede.

De tweede helft werd een boeiend schouwspel. Het was bij ONT niet allemaal even goed, maar de drive en de intentie was prima.

VIOD beperkte zich vooral tot het wegwerken van de bal waar de Driezumers in de eerste helft voetballend goed partij gaven.

De verdiende gelijkmaker voor ONT kwam er in de vijfenzestigste minuut. Hendrik Mulder scoorde met een schot van zo'n dertig meter afstand. Het bleef bij 1-1 en daar schoten beide partijen niet veel mee op.