Jannie en Rob Wijnstra:
Jannie en Rob Wijnstra: "We vernieuwen voortdurend en hebben momenteel vijf showroomkeukens in de aanbieding. " Foto: ActiefMedia

"Bij ons kosten de extra's niets méér"

NOARDBURGUM - "Bij De Haan Keukens in Noardburgum vind je keukens voor de prijs van een grote ketenwinkel, maar met een kwaliteit die veel beter is", horen Rob en Jannie Wijnstra terug van klanten.

"Dat klopt", zegt Jannie. "Onze keukens hebben bijvoorbeeld standaard acht millimeter geschroefde achterwanden die van binnen en van buiten op kleur zijn. Wat elders als 'extra's' wordt verkocht, zit bij ons bij de prijs in, zonder dat die prijs hoger is. Dat kan omdat wij lage overheadkosten hebben: we doen alles zelf en hebben geen duur pand."

De keukens die De Haan verkoopt, zijn van Greenline, milieubesparend geproduceerd maar voorzien van klantvriendelijke toevoegingen. Jannie vertelt: "De onderkasten zijn standaard 78 centimeter hoog, waardoor ze 20% meer ruimte hebben en een extra legplank. De spoel- en koelkasten in onze keukens zijn voorzien van metalen onderbodems waarmee mogelijke lekkage wordt opgevangen zonder schade. De kopse kanten hebben altijd stootvaste PVC-dikkanten. De laden en deurtjes sluiten geleidelijk omdat ze zijn voorzien van softmotion."

Rob Wijnstra is technisch goed onderlegd en begeleidt de keukenplaatsingen van A tot Z. "Wij ontzorgen klanten 100%, maar ook als je door zelfwerkzaamheid kosten wilt besparen, kan je bij Rob terecht met al je vragen."

De Haan Keukens | Woudweg 3A Noardburgum | www.keukencentrum-dehaan.nl | 0511-472400