Postma Interieur-adviseur Monique Huizinga zit in de fauteuil Grand Repro van het merk Vitra.
Postma Interieur-adviseur Monique Huizinga zit in de fauteuil Grand Repro van het merk Vitra. "Die kan worden geleverd in twaalf verschillende kleuren en is momenteel verkrijgbaar met een leuke korting." Foto: Actief Media

"Het geven van interieuradvies is dankbaar werk"

DRACHTEN - Postma Interieur is al 105 jaar een begrip in Drachten. De design-woonwinkel maakt naam met de collectie mooie merken én met hun interieuradviezen. "We verkopen eet- en zithoeken, fauteuils en accessoires, maar verzorgen ook vaak totaalinrichtingen", vertelt interieur-adviseur Monique Huizinga.

Klanten waarderen de vele Nederlandse merken in de collectie van Postma Interieur. "Maar we hebben ook Italiaans design. Prachtige producten, goed afgestemd op de Nederlandse markt." De showroom toont topmerken als Vitra, Montis, Pilat en Pilat, Leolux, MDF Italia, Foscarini, Gelderland en Design on Stock. "Meubelen waarvan men lang plezier kan hebben," aldus Monique.

De showroom van Postma Interieur is gevestigd op de eerste etage van de Oosterstraat 11 in Drachten. "Natuurlijk komen hier mensen de trap op om 'even rond te kijken', maar de meesten komen heel gericht."

Monique Huizinga geniet van haar werk. "Als adviseurs proberen we een compleet beeld te krijgen van de wensen van de klant. We lopen echt even mee in iemands leven. Wat zij vertellen proberen wij te vertalen in een interieur waarin zij zich nog jaren herkennen. Hoe? Smaken verschillen. Vaak heeft zij een ander idee dan hem. Wij echter, zien het verband. Wij zien hoe je met een kleine verandering de verbinding maakt. Geweldig als vervolgens bij de klant het eureka-gevoel ontstaat."

"Ook als klanten alleen voor een bankstel komen, vinden wij het fijn om even bij hen thuis te gaan kijken. Toevoegen van meubilair in een bestaand interieur is vaak nog moeilijker dan iets geheel nieuws samenstellen."
"Wij bedienen zowel de particuliere als de zakelijke markt. Als men ons een compleet voorstel laat doen, maakt onze interieurarchitect Bauke Zijlstra een tekening. We gaan er met het hele team voor zitten om te brainstormen over de interieurideeën die er zijn voor deze klant. Met het best mogelijke voorstel komen we terug. Na oplevering gaan we vaak nog even kijken, gewoon uit nieuwsgierigheid!"
Bent u op zoek naar stijl en kwaliteit? Loop binnen bij Postma Interieur.

Postma Interieur | Oosterstraat 11, Drachten | 0512-512397 | www.postmainterieur.nl