Femme Alma plaatst dakpannen, dakramen en tegenwoordig ook zonnepanelen.
Femme Alma plaatst dakpannen, dakramen en tegenwoordig ook zonnepanelen. Foto: Ingezonden

Femme Alma Panleg & Dakrenovatie:
van dakpan tot zonnepaneel

DROGEHAM - Aan de Tillewei 22 in Drogeham zit Femme Alma Panleg & Dakrenovatie, een bedrijf dat gekarakteriseerd kan worden als een allrounder op het hellende dak.

Femme Alma begon zijn onderneming in 2007 en richt zich met name op het leggen van dakpannen voor nieuwbouw en renovatie. Zijn opdrachtgevers zijn vooral aannemers in de houtskeletbouw. Zodra de woningen opgebouwd zijn, komen de medewerkers van Femme Alma in actie om het dak af te werken met dakpannen, dakramen en zonnepanelen.

"Ze hoeven ons niet eens te bellen: het dak ligt er net op en dan zijn onze jongens er al", vertelt hij. "We zijn perfect op onze opdrachtgevers ingespeeld. Met de meeste hebben we dan ook al een jarenlange relatie. Bij ons hebben ze de garantie dat de woningen binnen de daarvoor gestelde tijd kunnen worden afgemaakt."

"Sinds de bouwvak plaatsen wij ook zonnepanelen. De vraag hiernaar kwam bij de aannemers vandaan. Voor hen is het praktisch dat alle werkzaamheden door een partij worden uitgevoerd. Wij vinden het heel belangrijk dat we onze opdrachtgevers kunnen ontzorgen, dus we zagen dit als een mooie aanvulling op onze diensten."

Vanuit Drogeham bedient Femme Alma, met een team van tien medewerkers, heel Nederland.

Kijk voor meer info op www.femmealma.nl of mail naar info@femmealma.nl.