Afvallen dankzij het apparaat van EasySlim gaat moeiteloos. Wil men echt snel dan zijn er ook nog de maaltijdvervangers.
Afvallen dankzij het apparaat van EasySlim gaat moeiteloos. Wil men echt snel dan zijn er ook nog de maaltijdvervangers. Foto: Actief Media

"Ons apparaat doet het werk, maar met de maaltijdvervanger kan het nog sneller"

LEEUWARDEN - De kracht van Easyslim.nu is dat je afvalt zonder streng dieet. Een apparaat doet het werk. "Maar er zijn mensen die sneller willen en daar best wat voor over hebben", zegt Berber Köning, franchisenemer van Easyslim.nu, onder andere gevestigd in Leeuwarden. "Voor hen hebben we het -20 kilo arrangement, waar ook maaltijdvervangers bij horen."

"Je kunt dan in drie maanden tijd twintig kilo verliezen. Al komt daarbij ook wel zelfdiscipline kijken, de ervaring is dat als bij mensen eenmaal de knop om is dit heel goed is vol te houden."

Easyslim.nu heeft een apparaat waarmee de klant spieren traint en vet verbrandt zonder dat hij of zij zelf in beweging komt. Klanten nemen wekelijks veertig minuten plaats op de behandeltafel. Met pads wordt men aangesloten op een revolutionair apparaat dat gebruikmaakt van ultrasound-techniek en elektro-stimulatie. "Al na één behandeling zie je resultaat."

Nieuwe klanten krijgen altijd eerst een intakegesprek. Wat is je doel? Wat zijn je verwachtingen? "Op grond daarvan maken we een behandelplan."
Nog tot 30 november kan men een proefbehandeling doen voor 49 euro in plaats van 69 euro.

www.easyslim.nu | Icarusweg 10, Leeuwarden | 06-20966723 | Open maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 21.00 uur; vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.