Bij Vakgarage Bouma & Sepp wordt uw auto vakkundig
klaargemaakt voor de winter.
Bij Vakgarage Bouma & Sepp wordt uw auto vakkundig klaargemaakt voor de winter. Foto: Actief Media

Feestelijke testdag bij Bouma & Sepp: gratis wintercheck op 10 november

BURGUM - Aanstaande zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur organiseert Vakgarage Bouma & Sepp in Burgum de wintercheckdag voor klanten.

"Altijd gezellig", zegt Fedde Sikkema over dit jaarlijks terugkerende evenement. "We zorgen voor een hapje en een drankje - natuurlijk koffie en thee, maar er staat ook een haringkar. Klanten komen langs als het hen uitkomt."

Misschien moet u eventjes wachten op uw beurt, maar daarna wordt uw auto op deze dag kosteloos gecontroleerd op vijftien punten. "Het is belangrijk dat auto's veilig de winterperiode ingaan", verklaart Sikkema.

Banden, schokdempers, oliepeil, accu, verlichting, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, remmen, uitlaat, airco en het reservewiel worden bijvoorbeeld nagekeken. Mankeert er aan één van de onderdelen iets, dan kunt u een afspraak maken met de garage. Mankeert er niets aan, dan weet u dat uw auto winterklaar is.

Wordt uw koelsysteem goed bevonden tijdens de check, dan kunt u het voor vijftien euro laten verzekeren tot 1 april 2019. Mocht er in die periode een defect ontstaan, dan wordt dat kosteloos gerepareerd bij Vakgarage Bouma & Sepp. Kom zaterdag naar de gratis wintercheckdag in Burgum.

Vakgarage Bouma & Sepp | Mr. Oppedijk van Veenweg 2, Burgum | 0511-462888 | www.vakgarageboumasepp.nl