Paardensport

RODEN - Jan de Boer uit De Tike deed zondag mee aan een springwedstrijd in Roden. Met zijn pony Pepper won hij tweemaal de tweede prijs in de klasse L-springen categorie D/E. Jan rijdt voor LR/PC de Marruters uit Eastermar.

HFS It Bytling

FOUDGUM - Chinouk Weststrate van HFS It Bytling uit De Westereen is zaterdag het indoorseizoen goed begonnen.

In Foudgum startte ze met Liberty's Ulite in de klasse L1/L2, categorie. C/D/E en werd twee keer eerste met 203 en 205,5 punten. Daarna was Liberty's Contessa de la Luna aan de beurt in de klasse M1/M2, categorie C/D/E, hier werd ze derde met 195 en eerste met 204 punten. Een mooie generale voor Indoor Zwaagwesteinde.

De Heideruters

NOORD SLEEN - Jade Bolhuis van de Heideruters uit Harkema reed in Noord Sleen met pony Dorien naar twee eerste prijzen in de L1 dressuur.

Dineke Veenstra reed met haar pony Anjershof Peggy op concours in Tolbert In de klasse L naar de eerste prijs en de eerste prijs in de klasse M. Henrica Bakker won in Tolbert met Time out een eerste en een tweede prijs in de klasse Z/ZZ. Met haar paard Qiara werd ze eerste in de klasse BB. Ciska Bakker was met haar pony Flugel op de wedstrijd in Roden. In de klasse BB reden ze naar de derde prijs en in de klasse B konden ze er nog een tweede prijs aan toevoegen.