Kinderen in Burgum mogen verkleed als hulpsintjes of hulppietjes naar het sinterklaasfeest.
Kinderen in Burgum mogen verkleed als hulpsintjes of hulppietjes naar het sinterklaasfeest. Foto: Actief Media

Doe jij een act voor Sint in Burgum?

BURGUM - Uit Spanje werd een bericht van Sinterklaas ontvangen. Hij komt naar Burgum en wil graag dat kinderen zijn komst opvrolijken.

"Het duurt nog even, maar op zaterdag 17 november ben ik weer in het land. En nu zou ik het zo mooi vinden als de kinderen uit Burgum wat leuke acts willen opvoeren. Dat kan een dansje zijn of een liedje, alleen of in een groepje en maximaal vijf minuten. En je mag natuurlijk ook verkleed. Sint vindt het fijn dat alle kinderen verkleed komen als hulpsintjes of hulppietjes of wat je zelf leuk vindt.

Daarom stuur ik de krant alvast dit bericht. Want misschien heb je nog wat tijd nodig om je voor te bereiden. Wil je meedoen? En zit je nog op de basisschool? Geef je dan op via info@devries-burgum.nl. Dan kun je misschien op 17 november in het centrum van Burgum voor mij optreden.

O ja, als je naar de Loswal komt of in Burgum centrum, dan is een naamkaartje op je jas wel handig. Mijn ogen worden wat ouder. En die Pieten zijn vaak door het dolle heen en soms zo onhandig. Allemaal tot gauw!

Groeten van Sinterklaas."

Kom op 17 november naar Burgum! Parkeren en entree zijn gratis.

Meer info op: Facebook @BurgumheeftMeer en www.burgum.frl.