Geen zege V&V

ZEVENHUIZEN - De korfballers van V & V uit Garyp kwamen zaterdag niet verder dan een gelijkspel tegen Sparta.

Al snel viel het eerste doelpunt aan de kant van V & V en scoorde Jan Jacob van der Zee een prachtige onehander. Vervolgens scoorden Jildou Boonstra, Pieter de Jong en wederom Jan Jacob van der Zee, waardoor na zo'n tien minuten de uitploeg leidde met 1-4. Sparta liet het hier niet bij zitten, begon ook te scoren en maakte een gelijke stand van 4-4. Hierna werd over en weer gescoord. Corrie Betten nam met een kleine kans de 4-5 op haar rekening, Ludolf van der Molen, Pieter en Jan Jacob van der Zee scoorden alle drie van afstand en als laatste voor de rust benutte Ludolf van de Molen nog een kleine kans, waardoor de teams met een stand van 7-9 de rust in gaan.

Na de rust was het Sparta dat opende met twee treffers en er een gelijkstand 9-9 van maakte. Remco Schraa scoorde van afstand de 9-10. Hierna nam Sparta het voortouw en slaagde erin V & V voorbij te streven. Jildou Boonstra en Remco Schraa scoorden, maar Vlug en Vaardig kwam niet voorbij Sparta. Arjen Brander knalde de 13-13 erin, waarna het ontzettend spannend werd. Sparta scoorde, en Remco Schraa verzilverde nog een strafworp. Het bleef 14-14. Scores: Remco Schraa en Jan Jacob 3, Jildou Boonstra, Pieter de Jong en Ludolf van der Molen allen 2, Corrie Betten en Arjen Brander beide 1. Zaterdag speelt Vlug en Vaardig 1 uit tegen EKC 2000 1 in Emmen.