Nadonne de Haan en Tjipke van der Veen openen zaterdag woonwinkel LEF Interieur & Styling.
Nadonne de Haan en Tjipke van der Veen openen zaterdag woonwinkel LEF Interieur & Styling. Foto: Actief Media

Maak sfeer dankzij LEF Interieur & Styling

DE WESTEREEN - Zaterdag opent een nieuwe woonwinkel in De Westereen: LEF Interieur & Styling. Wie op de eerste dag tussen 11.00 en 17.00 uur een bezoek brengt aan de sfeervolle zaak wordt ontvangen met lekkere hapjes en twintig procent kassakorting.

Op de begane grond van de winkel worden kasten verkocht. Tjipke van der Veen heeft een schildersbedrijf en daarnaast een passie: het restaureren van oude kasten die hij schildert in sfeervolle kleuren. "Ik had hier mijn werkplaats", vertelt Tjipke. "Daarvan maken we nu een woonwinkel. Moderne interieurs kun je tegenwoordig heel goed combineren met authentieke kasten."

Op de bovenverdieping van LEF Interieur & Styling vindt u alles wat uw woning gezellig kan maken: een combinatie van kasten, woonaccessoires en krijtverf. Diverse stijlen zijn te zien, waaronder de industriële look. Accessoires uit de Casa Vivante-lijn zijn verkrijgbaar en interieurverf van Painting the Past.

"We zijn open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunnen we stylingsadvies geven." Schilder Tjipke van der Veen en stijldeskundige Nadonne de Haan kunnen uw volledige woning, kantoor of winkel inrichten. "We laten ons leiden door uw persoonlijkheid. Wat bij de één mooi is, hoeft dat elders niet te zijn. Samen ontdekken we wat bij u buitengewoon mooi is."

Neem contact op of kom langs. Ferlinge Stationsstrjitte 85, De Westereen | 06-22338624 |
Facebook: LEF interieur & styling