Lezing pastor Marinus van den Berg

DRACHTEN - Donderdag 25 oktober geeft pastor Marinus van den Berg van 19.00 tot 21.00 uur een lezing in Bibliotheek Drachten over zijn boek 'Meegaan tot het einde'.

Marinus van den Berg is geestelijk-verzorger/pastor met emeritaat en heeft veel mensen begeleid op het gebied van sterven, verlies en ziekte. Hij deed dat de laatste decennia vooral in palliatief centrum Cadenza en verpleeghuis Antonius-IJselmonde in Rotterdam.

Over thema's als rouw, verlies en sterven heeft hij diverse boeken en gedichten geschreven. Voor palliatievezorg.nl schreef hij verschillende columns.

Hoe lang duurt het nog? Een vraag die vaak gesteld wordt in de laatste fase van iemands leven. In zijn boek 'Meegaan tot het einde' laat Marinus van den Berg zien dat het bijstaan van iemand in die laatste periode van het leven zwaar maar ook zeer waardevol is.

Iemand bijstaan in de laatste levensperiode

De lezing 'Meegaan tot het einde' biedt steun voor naasten, mantelzorgers en professionele hulpverleners. Het geeft inzicht in de laatste zeer kostbare tijd.

Kaarten voor de lezing zijn te bestellen via www.bibliotheekdrachten.nl en bij de klantenservice van de bibliotheek en kosten €5,- .

Leden van de bibliotheek betalen vier euro.