Korfballers V en V houden de punten

GARYP - Zaterdag 13 oktober, de verwarmingsknop in Garyp was nog éénmaal opgeschroefd naar standje zomer én het tweede team van V&V had net een knappe overwinning op koploper Ritola 3 weten te behalen.

Het eerste team van Achilles was inmiddels uit Almelo gekomen. Beide teams startten niet scherp en er werd zonder bravoure gespeeld. Dit resulteerde in een 5-5 gelijkspel bij rust. Hoogtepunt was het debuut van invaller Lianne Bosma. Zij speelde een geweldige tweede helft en zette daarnaast met een fraai doelpunt het vlaggenschip van Vlug en Vaardig voor het eerst in de wedstrijd op voorsprong. Na dit doelpunt gaven de Garipers de wedstrijd niet meer weg. Er volgde een reeks doelpunten van Femke Feenstra en 'gouden wissel' Remco Schraa. De wedstrijd eindigde in een 12-10 overwinning voor V&V.