Volle buit TFS

SCHOONOORD – De korfballers van TFS uit Drachtstercompagnie wonnen zaterdag van SDO.

Kansen waren er deze wedstrijd genoeg en in de derde minuut werd de eerste bal door de mand gegooid door Monique Postma middels een doorloopbal. Via Jilles de Vries, Jitze van der Vlugt en Jildou van der Vee werd de stand gestaag uitgebreid. Door een strafworp kwam het tweede doelpunt van SDO op het scorebord, waar TFS inmiddels op zes stond. Met in de laatste seconden nog een doelpunt van Willem Visser werd er gerust met een mooie 4-9 voorsprong. Na rust zette TFS nog een tandje bij en liet SDO in de dertig minuten speeltijd maar twee keer tot scoren komen. De vier dames van TFS deden in beide vakken nog mooie acties samen waar twee verdiende doelpunten uitkwamen. De eindstand was 6-19 in het voordeel van de Kompenijsters.

Zeperd vrouwen Drachtster Boys

ZWAAG - De ene vrijdagavond is de andere niet, bleek deze vrijdagavond. Waar vorige week de Drachtster zaalvoetbalvrouwen nog redelijk gemakkelijk wonnen van Reiger Boys werd de wedstrijd tegen Hovocubo nu verloren in de eerste tien minuten. Het werd een vrij kansloze 4-1 nederlaag. Vrijdagavond 20.30 uur speelt Drachtster Boys/HR Piping VR1 thuis tegen TPP Rotterdam.