Verlies Buitenpost

BUITENPOST - Voetbalvereniging Buitenpost leed zaterdag een nederlaag tegen het gerenommeerde Excelsior '31.

In de eerste helft kon de thuisploeg de tegenstander nog goed bijbenen en had het mogelijkheden om te scoren. Toch leidde het team uit Rijssen in de rust met 0-1. In de tweede bedrijf kwamen de kwaliteiten van Excelsior bovendrijven, maar werden de vele kansen niet benut. Buitenpost bleef lang hopen op een goed resultaat. Pas in de slotfase wisten de Excelsioren nog tweemaal het doel te vinden, waarmee de eindstand 0-3 werd.

Bonifatiuscup

DOKKUM - Op 30 en 31 mei 2019 organiseren Be Quick Dokkum en VV Dokkum de internationale Bonifatiuscup voor U13 en U15 teams op het Tolhuispark in Dokkum.

De organisatie is op zoek naar ambitieuze en sportieve teams om een prachtig voetbaltoernooi te beleven. Bij de vorige edities was een mooie mix van teams uit de regio, uit het oosten en westen van Nederland en uit en het buitenland vertegenwoordigd. De deelname van teams uit de zustersteden Fulda en Crediton is inmiddels traditie.

De inschrijving voor de editie van 2019 is op 12 oktober geopend. Meld je aan!
Via de Facebookpagina van de Bonifatiuscup en de website van Be Quick Dokkum is de flyer van het toernooi en het aanmeldingsformulier te vinden: www.bequickdokkum.nl.