Paardensport

KOUDUM - Enkele leden van LR/PC de Marruters uit Eastermar deden zaterdag mee aan een springwedstrijd in Koudum. Mieke Biesma wist een eerste prijs te winnen met haar pony Noa in de klasse B-springen met 75 stijlpunten. Voor Yari Boersma was er tweemaal een derde prijs met 68 en 68,5 stijlpunten. Jan de Boer werd tweemaal eerste met zijn pony Pepper in de klasse L-springen.

TOLBERT - Donderdag werd er een wedstrijd verreden in de HJC manege in Tolbert. Dineke Veenstra van de Heideruters uit Harkema won met haar pony Anjershof Peggy een tweede prijs in de klasse M.

Tafeltennis Burgum

WOLVEGA - In Wolvega tegen Griffioen 1 moest Tafeltennisvereniging Bergum, evenals thuis, weer met een punten verdeling genoegen nemen. Dat was al voor de vierde keer.

Bij de Griffioen bleef ditmaal Mient Bouius ongeslagen met driemaal winst. Bij Bergum won Maurits Postma van Henk Raggers. Mike Simons en Willem Jan de Boer wonnen beide van Piet van Oudenaren en Henk Raggers, het dubbel ging ook voor de Burgumers verloren. Ondanks deze 5-5 staat Bergum nog steeds op de tweede plaats.