Wietse Kuipers van Cre8Kitchen in Surhuisterveen adviseert klanten ook bij hen thuis om tot een perfect resultaat te komen.
Wietse Kuipers van Cre8Kitchen in Surhuisterveen adviseert klanten ook bij hen thuis om tot een perfect resultaat te komen. Foto: Actief Media

Thuys met een keuken uit de Cre8Kitchen

SURHUISTERVEEN - Voor een nieuwe keuken ga je naar Cre8Kitchen op de Zoom 1 in Surhuisterveen. Er is veel keus en jonge enthousiaste adviseurs denken van A tot Z met je mee. "Het kiezen van een keuken moet leuk zijn en overzichtelijk blijven", zegt eigenaar Wietse Kuipers. "Daarom hebben wij onze showroom aangepast. Een keuken kiezen, is hier een ware beleving."

"Zelfs met honderd keukenopstellingen toon je nog niet alle mogelijkheden", legt Wietse uit. "Daarom doen wij het anders. Bij ons staan zes keukenopstellingen. Die vormen samen de basis voor iedere keuken. Met behulp van voorbeeld-panelen en (digitaal) beeldmateriaal vertelt de klant vervolgens zijn wensen. Om direct wel door je nieuwe keuken te lopen, gaan we naar de unieke Cre8Kitchen-ruimte. Hier kan de klant zelf schuiven met kastjes, 180 verschillende soorten, en live een keuken opbouwen."

De klant ontvangt vervolgens een 3D-tekening en een tot in detail gespecificeerde offerte. "Is dit de bedoeling? Dan regelen wij de rest", zegt Wietse Kuipers. Met eigen personeel en bezorgauto's leveren wij de keuken op. Moet daarvoor een kleine verbouwing worden uitgevoerd dan doen we dat. Bij nieuwbouwprojecten werken we samen met de aannemer." Koop je nu een nieuwe keuken dan worden er voor de montage geen kosten in rekening gebracht.

Cre8Kitchen, Badkamerwarenhuis | Zoom 1, Surhuisterveen | 0512-232008 | Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 9.00 - 17.00 uur