Marije Bosma staat met haar borstvoedingscentrum klaar voor jonge gezinnen.
Marije Bosma staat met haar borstvoedingscentrum klaar voor jonge gezinnen. Foto: Actief Media

Borstvoedingscentrum Memmemolke

BURGUM - Borstvoedingscentrum Memmemolke is een lactatiekundigepraktijk die ondersteuning biedt aan iedereen die vragen heeft over borstvoeding. Eigenaresse Marije Bosma runt daarnaast de webshop www.ikgeefborstvoeding.nl. Ook is ze draagconsulent en geeft ze borstvoedingscursussen via verloskundigenpraktijken.

"Iedereen die problemen ervaart rond het geven van borstvoeding kan bij mij terecht. Maar ook iemand die zich al tijdens de zwangerschap goed wil voorbereiden op het voeden van de baby, of juist iemand die wil stoppen met de borstvoeding is welkom. Consulten kunnen telefonisch plaatsvinden, in mijn praktijkruimte of bij de cliƫnt aan huis. Na een consult ben ik nog twee weken beschikbaar voor vervolgvragen via email en telefoon."
Uniek in de regio is dat het bij Memmemolke mogelijk is om borstkolven uit te proberen. "De keuze voor een kolf is heel persoonlijk. In mijn praktijkruimte kun je allerlei soorten kolven rustig uitproberen, zodat je zeker weet dat je de juiste kiest. Ook het huren van een kolf is mogelijk."

Bij Memmemolke huur je bovendien aanschuifbedjes, gemaakt voor het veilig samen slapen, weegschalen, draagdoeken en draagzakken. In de webshop verkoopt Bosma allerlei aanverwante artikelen, zoals voedingskleding en -beha's, kolven, bakjes om moedermelk in te bewaren, koeltassen, wasbare en wegwerp zoogcompressen, en (glazen) flessen.
www.memmemolke.nl | 06-41723781
webshop: www.ikgeefborstvoeding.nl
info@memmemolke.nl