Jaap de Vries kan met het professionele stoomapparaat alle schoonmaakklussen aan.
Jaap de Vries kan met het professionele stoomapparaat alle schoonmaakklussen aan. Foto: Actief Media

Alles weer fris met Stomend Schoon

BURGUM - Schoonmaken met stoom heeft vele voordelen: het is milieuvriendelijk, hygiënisch, desinfecterend en kan ook worden gebruikt voor materialen die doorgaans lastig zijn schoon te maken. "De toepassingen zijn eindeloos", aldus Jaap de Vries van Stomend Schoon.

"Bij het reinigen met de stoommachine worden er geen chemicaliën gebruikt, dat maakt het uiterst milieuvriendelijk. De stoom bereikt een temperatuur van zo'n 160 tot 180 °C", legt De Vries uit. "Daardoor dringt het door tot zelfs de meest moeilijk bereikbare plaatsen en doodt het bacteriën en schimmels."

Met zijn professionele stoomapparaat wordt De Vries ingezet voor de meest uiteenlopende schoonmaakklussen. Zo zorgt hij ervoor dat auto's van buiten weer blinkend schoon worden, en dat ook het interieur weer helemaal fris is. Zelfs vervelende geurtjes van bijvoorbeeld huisdieren of sigarettenrook verdwijnen door de stoombehandeling.
Ook maakt hij bankstellen schoon, van stof en van leer, stoelen en andere meubels, vloerbedekking, caravan-, camper- en bootbekleding en meer. "Ideaal dus bij aankoop van bijvoorbeeld een tweedehands caravan", tipt hij. Na het reinigen voorziet hij leren meubels en bekleding van een beschermende impregneerlaag.

Ook scholen, bedrijven en andere organisaties kunnen bij Stomend Schoon terecht om hun interieur en meubels te laten reinigen. Neem contact op voor de mogelijkheden.
www.stomendschoon.nl | 06-10573728