Speelgoedbank

BUITENPOST - Speelgoedbank Op Stelten mag de komende jaren op de Christinastraat blijven. Daarom wordt het pandje nu officieel geopend door wethouder Margreet Jonker op 19 oktober Tijd: Van 14.00 uur tot 16.00 uur. Locatie: Christinastraat 4, Buitenpost.

Kinderkleding

DRACHTSTERCOMPAGNIE - Op zaterdag 20 oktober organiseert Bernewurk de Kompenije weer een grote kinderkledingbeurs. Er wordt mooie tweedehands kleding voor baby's en kinderen aangeboden. De prijzen variëren van € 0,10 tot € 2,50. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 13.00 uur in de Nije Kompe, Smidswei 3 in Drachtstercompagnie. Toegang is vrij.

Inloopmiddag

DRACHTEN - Bibliotheek Drachten en Smelne's Erfskip organiseren woensdag 24 oktober de Inloopmiddag Historisch Drachten van 14.00 tot 16.00 uur in de bibliotheek. De middag is voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Drachten en omstreken. Er zijn oude krantenknipsels, plakboeken, oude foto's en ook oude film- en video-opnamen. Bezoekers mogen ook zelf interessant materiaal meenemen.