ABBA Tribute brengt de sound van ABBA tot leven.
ABBA Tribute brengt de sound van ABBA tot leven. Foto: Ingezonden

ABBA-tribute naar Broeksterwâld

BROEKSTERWALD - De ABBA tribute komt op 9 november naar Broeksterwâld, in doarpshûs de Pipegael. Het is een hommage aan ABBA en de sfeer uit de 70's en 80's.

In de geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als 'Dancing Queen', 'Waterloo', 'Mamma mia', 'Voulez vous' en 'The winner takes it all'. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

In 2013 heeft ABBA Tribute zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van deze legendarische groep. Met z'n zessen staan ze garant voor een sfeervol, eventueel avondvullend programma. Het is muziek met een grote herkenbaarheid, waardoor spontaan hele zangkoren ontstaan tijdens deze concerten. De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA Tribute, waarmee ze in staat zijn die karakteristieke ABBA-sound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze ondersteund door perfect licht en geluid, wat de sfeer van destijds zeker heel dicht in de buurt brengt van het origineel. Kaarten in de voorverkoop (€ 15.00) in het doarpshûs of via www.abba-tribute.nl, kaarten aan de deur € 20.00. Aanvang: 20.00 uur. Na afloop 80's-party in de foyer van het doarpshûs.