De signer van FFAnders wrapt een auto voor grondwerkersbedrijf Jelle Bijlsma.
De signer van FFAnders wrapt een auto voor grondwerkersbedrijf Jelle Bijlsma. Foto: FFAnders

"Onze signmakers verstaan hun vak"

LEEUWARDEN - FFAnders is een jong, dynamisch reclamebureau op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Het team bestaat uit zes enthousiaste mensen die hun vak verstaan: vormgevers, communicatie-deskundigen en signers, gespecialiseerd in onder andere auto- en vrachtwagenbelettering, gevelbelettering en Full Color print.

Eigenaar is Frank Julius. "FFAnders is een full-service reclamebureau. Klanten komen bij ons met of zonder idee. We denken mee, ontwerpen, zorgen voor de juiste materialen en een perfecte uitvoering op locatie."

Wie in de binnenstad van Leeuwarden is, loopt langs veel werk van deze reclamemakers. Voor winkelpanden, horecagelegenheden en bedrijfspanden verzorgden zij raambelettering, gevel- en lichtreclame, wandbekleding en interieuraankleding. FFAnders heeft ook buiten de stad grote opdrachtgevers: onder meer Arriva, Pranger Rosier, Jelle Bijlsma, Media Markt en Omrop Fryslân. Sinds kort is FFAnders een samenwerking aangegaan met PMDZ Reclame uit Hurdegaryp.

Het wrappen van auto´s is één van de vaardigheden die de medewerkers beheersen. "Auto's en bedrijfswagens - ook een wagenpark - worden met een folie voorzien van iedere gewenste kleur, afbeelding of tekst."

Scan de foto met de ActiefPlus-app en bekijk de bedrijfsfilm van FFAnders.

FFAnders reclame | Uranusweg 16, Leeuwarden | 058-8449552 | info@ffanders.nl