Willem Schaap weet precies hoe hij deukjes zo vakkundig 
mogelijk weg kan werken.
Willem Schaap weet precies hoe hij deukjes zo vakkundig mogelijk weg kan werken. Foto: Ingezonden

Willem Schaap Restyling Surhuisterveen

SURHUISTERVEEN - Willem Schaap is met zijn bedrijf Willem Schaap Restyling (WSR) gespecialiseerd in het repareren van deukjes zonder lakschade, zoals parkeerdeukjes, of hagelschade.

Willem Schaap legt uit: "Van binnenuit drukken we voorzichtig met een soort hevels het deukje weer omhoog. Met een speciale lamp met reflecterend licht kunnen we precies zien hoe ver dat moet, zodat er daarna niks meer van de beschadiging te zien is. Het is echt vakwerk."

Door deze innovatieve manier van repareren blijft de originele lak van de auto in tact en hoeft er niet geschuurd en geplamuurd te worden, dat maakt het milieuvriendelijker. "Daarnaast is onze manier van repareren meestal wel zo'n vijftig procent goedkoper en veel sneller: men kan de auto vaak aan het einde van de dag al weer mee krijgen," vertelt Schaap. "Bovendien zijn deuken op lastige plekken meestal ook geen probleem."

"Wij werken op no cure no pay basis en beschikken over een moderne werkplaats met het modernste gereedschap. Tevens hebben wij een leenauto beschikbaar." Schaap repareert ook grotere deuken waarbij er wel lakschade is, zodat het schadebedrijf de plek daarna alleen nog maar hoeft te schuren en te spuiten.

Langskomen kan elke maandag en op andere dagen op afspraak.
www.auto-uitdeuken.nl | 06-50914295
info@auto-uitdeuken.nl