Oliehandel met 8 pompen in de regio

Postma Tankstations beheert acht pompstations in Noordoost-Friesland. Eén staat in Tytsjerk op hun eigen terrein. Twee staan er in Dokkum, één bemand en één onbemand. De andere vijf zijn onbemand en staan in De Westereen, Westergeest, Burgum, Surhuisterveen en Kollumerpomp. "Onze prijzen aan de pomp zijn standaard scherp", vertelt Feike Ewen.

De meeste pompen zijn herkenbaar aan de Postma-kleuren, oranje en donkerblauw.

Eén pomp heeft het wit, zwart en rood van OK. "We zijn twee jaar geleden overgestapt van Q8 naar OK. De pompen die aan een opknapbeurt toe zijn, krijgen de nieuwe kleuren."

Bedrijven kunnen met korting tanken als zij een Postma-pas hebben. Wie een Postma/OK-pas heeft, kan bovendien met korting tanken bij alle OK-stations in Nederland. Met de pas tanken de ondernemers op rekening. Hoe meer ze tanken - of andere producten bij Oliehandel Postma bestellen - hoe hoger de korting is die zij ontvangen. "Als extra service sturen wij onze klanten ieder kwartaal een BTW-overzicht. Dat scheelt hen tijd." Bij alle pompen van Postma is diesel en benzine verkrijgbaar. Lpg kan men tanken bij de pomp in Tytsjerk. AdBlue is verkrijgbaar bij de pompen in Tytsjerk, Dokkum en Surhuisterveen.

CNG (groen gas) levert Postma bij de pomp In Augustinusga, Dokkum en bij AutoSchat in Burgum.

HVO (blauwe diesel, gewonnen uit biogas) is verkrijgbaar bij de onbemande Postma-pompen in Dokkum, Surhuisterveen en binnenkort ook bij AutoSchat in Burgum.

GTL (Gas To Liquid, een zuiverder dieselbrandstof die op synthetische wijze wordt verkregen uit aardgas) levert Postma via de pomp in Tytsjerk.

Wat Postma Oliehandel ook levert is het zogenaamde racing fluel, race-benzine in de volksmond. "We hebben het in twee soorten: in de onbemande pomp bij AutoSchat verkopen we Power 102, geschikt voor oldtimers, klassiekers, motorfietsen en autocrossers. Pulls 102 - meer geschikt voor de racerij - verkopen we in vaatjes van 55 liter."

Oliehandel Postma | Súder- ein 44, Tytjerk | 0511-431256 |
info@oliehandelpostma.nl