Gelukkige winst ONT tegen Grijpskerk

GRIJPSKERK - ONT had de 1-2 winst tegen VV Grijpskerk te danken aan sterk keeperswerk van Hedzer Hoekstra en omdat de thuisclub de fraaiste kansen onbenut liet.

De Opeindenaren namen vanaf de aftrap het heft in handen en de eerste kansen waren dan ook voor ONT. De voorsprong in de dertiende minuut na een doelpunt van Jurjen Veenstra was dan ook verdiend. Na rust bleek Grijpskerk sterker. De gelijkmaker in de drieënvijftigste minuut, doelpunt Jorin de Boer, was dan ook verdiend. Tegen de verhoudingen in kwam ONT op voorsprong. Egbert Hulzinga scoorde fraai in de verre hoek. Grijpskerk greep daarna naar opportunisme als wapen. ONT bleef op voorsprong door reddingen van keeper Hedzer Hoekstra en scorend onvermogen van de thuisclub.