Gerdo van Ingen is eigenaar van Plant & Tuin in Menaldum.
Gerdo van Ingen is eigenaar van Plant & Tuin in Menaldum. Foto: Actief Media

Hovenier Van Ingen: "Afwisseling is leuk"

MENALDUM - Hovenier Gerdo van Ingen: "Mijn werkgever stopte met tuincentrum de Witte Kas in Harlingen. Hier deed ik al 20 jaar veel afwisselend werk: inkopen doen, tuinaanleg en -onderhoud, leveren en onderhouden van kantoorbeplanting en de in- en verkoop van kerstbomen waren mijn werkzaamheden.

"Plant & Tuin heet mijn bedrijf"

Nu ben ik voor mezelf begonnen, Plant & Tuin heet mijn bedrijf. Het werken als zelfstandige bevalt mij goed. Zelf de planning maken, en proberen de klanten zo snel mogelijk te helpen, maakt mijn werk leuk. De afwisseling van tuinaanleg, het onderhouden van een tuin, zakelijk en particulier, het leveren en onderhouden van kantoorbeplanting, het leveren van planten op bestelling en van (geïmpregneerde) kerstbomen, vind ik super. Geen dag ziet er hetzelfde uit."

"Ik kan snel op de wensen van de klant inspelen"

Doordat ik alleen werk, heb ik direct contact met de klant. Hierdoor kan ik snel op de wensen van de klant inspelen en waar nodig ook snel de benodigde materialen leveren. Van planten voor binnen en buiten, simpel of exclusief aardewerk, bestrating, graszoden, alles kan ik bestellen en wordt met zorg afgeleverd.
Voor meer informatie mag u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen."

Gerdo van Ingen | 06-48927382 | e-mail: gerdo@planttuin.nl | www.planttuin.nl | Facebook: plant & tuin.