Het is feest bij S. Heidstra dames- en herenkleding.
Het is feest bij S. Heidstra dames- en herenkleding. Foto: Ingezonden

Kledingzaak S. Heidstra viert jubileum

DAMWALD - Een modewinkel is vaak een plek die inspireert en verrast. Zo'n fijne winkel is ook S. Heidstra dames- & herenkleding aan de Mûnewei 13 in Damwâld. Al 50 jaar. Een sterke serviceformule in combinatie met een huiselijke sfeer. De kleinschaligheid van het dorp in combinatie met vertrouwde kwaliteitsmerken.

S. Heidstra dames & herenkleding is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Op 1 oktober 1968 startten Sije en Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak. Naast de hoge mate van kwaliteits- en servicebesef wil Heidstra dames & herenkleding zich onderscheiden door een sterke band met haar klant.

"Wij vinden het belangrijk dat de klant zich met ons verbonden voelt. Daarnaast denken wij echt met de klant mee en geven we altijd eerlijk advies" ,aldus Sjoukje Heidstra, die samen met haar man en drie medewerksters, garant staat voor een prima kledingadvies.

Profiteer van de jubileumacties en feestkortingen

Vaste klanten kennen de voordelen van winkelen bij Heidstra. Up-to-date modeplezier, een overzichtelijke sfeervolle inrichting, de persoonlijke benadering, het deskundige advies, de makkelijke bereikbaarheid en de gratis parkeergelegenheid, het lekkere kopje koffie en de vele acties het gehele jaar door. De festiviteiten worden opgefleurd met tal van fantastische jubileumacties en aantrekkelijke kortingen.
www.heidstramode.nl